Sport 2019. május 31. 17:00

Töretlen népszerűségnek örvend a Bozsik-program

Képgaléria
Töretlen népszerűségnek örvend a Bozsik-program
A 2018/19-es tanév OTP Bozsik Intézményi Program kiskunfélegyházi körzetének záró fesztiválját és díjkiosztóját rendezték meg május végén a Honvéd Sporttelepen. A reggeli esős időjárás nem tántorította el a gyermekeket és a szervezőket.

Első körben a 3-4. évfolyam kisdiákjai jelentek meg a pályán. Az eső ugyan némileg elmosta a játékukat, kárpótolta őket viszont a kiosztott emlék-aranyérem, oklevél és a péksütemény.

Ezt követően az óvodás csoportok következtek. Tizenkét intézménnyel és 22 sportcsoporttal izgatottan várták a kezdést. Az időjárás lassan megenyhült, a játék közben - melybe a gyerekek és a sportcsoport-vezető óvónők is belefeledkeztek - óvatosan előbújtak a nap sugarai. A jutalmak (labdák, érmek és oklevelek) kiosztása már ragyogó napsütésben zajlott le.

Kora délután az 1-2. évfolyamos játékosok sorakoztak fel 32 csapattal a 32 kialakított játékterületre, gyönyörű időben játszhatták végig kis mérkőzéseiket és ügyességi játékaikat.

Kiskunfélegyháza és vonzáskörzete rekord létszámmal képviselte magát a Bozsik Intézményi Programban.  2014-2019-ig több mint 900 gyermekre és 50 pedagógusra növelve a programsorozat résztvevőinek számát.

Siber Rita szervező hozzátette, nagy örömömére szolgált, hogy a Bozsikos csapat tagja lehetett és ilyen kollégákkal végezhette a munkáját. Egyúttal köszönetet mondott a résztvevő intézmények vezetőinek, a programban dolgozó - lelkiismeretes, szorgalmas, kreatív, becsületesen dolgozó- pedagógusoknak a munkájukért, a résztvevő gyermekeknek a lelkesedésért, vidámságért, játékszeretetért, a támogatónknak a P&P KFT-nek a péksütemény támogatásért.

 

 

Információ, kép: Síber Rita

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!