Helyi hírek 2019. június 6. 07:30

Körkérdés: Milyennek látja az új Egészségközpontot?

Képgaléria
Körkérdés: Milyennek látja az új Egészségközpontot?
Sok dicséretet kapott a június 3-án megnyílt Egészségközpont, amely modern környezetben központosított szolgáltatásokkal várja a betegeket. Akadt, aki a környezet megszépülését emelte ki, de pozitívan hatott a parkolóhelyek, a tágas, világos várótermek megléte is.

Seres Balázs (71)

Emlékszem a régi SZTK-ra, így bőven van összehasonlítási alapom. Eddig nem volt egészségügyi központ a városban, ki kellett járni a kórházhoz, ez szerintem sokkal jobb lesz. Pozitívum, hogy több lift van az épületben, így a felsőbb szintekhez sem kell lépcsőzni. Úgy gondolom, idővel be fogják lakni az épületet és megszeretik az emberek. Tágas, világos várótermek, légkondicionált helyiségek vannak benne. A létesítmény megfelel a 21. század kívánalmainak.

 

Bajáki Ferencné (71)

Örülök neki, hogy minden szükséges szolgáltatás megtalálható egy helyen. Az újságból informálódtam az Egészségközpont működéséről. Kíváncsi voltam rá és bevallom, már nagyon vártam. Az utca megszépült, parkolóhelyekből is elég sokat alakítottak ki, a közlekedés gördülékenyebbé vált.

 

Antal Ferenc (42)

Volt szerencsém a gyermekorvosi szolgáltatást már az első napon kipróbálni. Még nem volt időm körbenézni, de erre is sort kerítek. Szép, kultúrált környezetben várják a betegeket. A gyermekosztály tágas, világos. Nincsenek bezsúfolva a betegek szűkebb helyre. Színvonalas lett az épület, kellett már a városban. Praktikussági szempontból jó, hogy ide került a védőnői szolgálat.

 

Varga Ferenc (70)

Hosszú idő után újra használhatóvá vált az épület, amelynek személy szerint nagyon örülök. Remélem, a város lakossága is értékelni fogja. A környezet megszépült, modernné vált, az utca egész képe átalakult. Fontos szolgáltatások kerültek egy helyre.

 

Gondi István (76)

Emlékezetemben élénken él a régi SZTK, annak teljes mivoltával, hangulatával. Megújult az épület, megmenekült az enyészettől. Ismét sikerült megtalálni a helyét, a funkcióját a városban. A parkolóhelyek, illetve az ide vezető út is nagyon szép lett.

 


G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!