Helyi hírek 2019. június 4. 15:00

Ingyenes szem- és látásvizsgálat Félegyházán

Ingyenes szem- és látásvizsgálat Félegyházán
Ingyenes szem- és látásvizsgálatot végez Kiskunfélegyházán a Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület június 5-én, 9 és 13 óra között. Helyszín a Móra Ferenc Művelődési Központ 116-os terme. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A szűrés előtt Kissné dr. Szabó-Kis Mária, a Kecskeméti Szent László Lions Club Egyesület klubelnöke tart előadást az egyesület jótékonysági céljairól, tevékenységéről és eredményeikről Kiskunfélegyházán is működhetne Lions Club címmel.

A nemzetközi Lions-mozgalom tevékenységének egyik fő irányvonala a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése valamint a vakok és gyengén látók segítése. A lionok, így a Kecskeméti Szent László Lions Club tevékenységei között is egyik fő irányvonal A látás az első program, amelynek keretében ingyenes szemvizsgálatokat, szemszűréseket szerveznek, prevenciós előadásokat tartanak a cukorbetegség és a látásromlás kapcsolatáról, használt szemüvegeket és pénzadományokat gyűjtenek.

Támogathatja jószolgálati tevékenységüket a feleslegessé vált szemüvegének a klub részére történő adományozásával az is, aki a programon nem tud részt venni. A használt szemüvegek leadhatók a helyszínen 8 órától 13 óráig!

A klub tevékenységéről honlapukon tájékozódhatnak: www.szentlaszlolions.eu



 

Kövessen minket a Facebookon is!