Helyi hírek 2019. június 4. 16:00

Családi délután a Százszorszép Óvodában

Képgaléria
Családi délután a Százszorszép Óvodában
Családi délutánt tartottak a kiskunfélegyházi Százszorszép Óvodában május végén. Az időjárás nem kedvezett a programnak, de ez nem vette el a jelenlévők kedvét.  A rendezvényt a Moccanó zenés gyermekműsora tette vidámmá, amelynek költségeit a civil szervezetek számára kiírt pályázatból finanszírozták.

A rendezvény részeként átadták Fábián József mestertanár ötletéből megvalósított kültéri mászófalat. Az intézmény óvónőinek köszönhetően stilizált életfamotívumot festettek fel a szabad felületekre, amelynek tökéletes tartozékai a kihelyezett madárodúk, mivel reményeik szerint újabb madárcsaládok költöznek be az óvoda udvarára. A színesebb platform Balogh Györgyné, Szabó Sándorné, Lapsánszki Ferencné, Gulyás Krisztina, Fricska Gyöngyi keze munkáját dicséri. Kis László és Fekete László a Holló László Képzőművész Kör tagjai segítettek felrajzolni a motívumokat. Lantos Szabolcs, az óvoda gondnoka is aktívan részt vett a megvalósításban.

Losonczi Máté két óriás csúzlit ajánlott fel a gyerekeknek. Labdafogót is kihelyeztek, Tóth Pál segítségével.

Az óvónők arcfestéssel, csillámtetoválással, barkácsolással kedveskedtek a gyerekeknek. Szűcs Szabó Sándor gyönyörű piros kamionjával érkezett meg az ovi udvarára, majd a rendőrautóba ülhettek be az ovisok. Sok finomság várta vendégeiket, melyeket a daduska nénik szolgáltak fel.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!