Helyi hírek 2019. június 13. 10:00

Ne légy kocka!

Képgaléria
Ne légy kocka!
Ne légy kocka! címmel tartottak interaktív programot a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. Az alapötletet a programhoz az adta, hogy a nyáriszünethez közeledve a gyerekek egyre fáradtabbak, kevésbé leköthetők, illetve nagyon sok időt töltenek különböző elektronikai eszközökkel.

A szervezők szerettek volna olyan tevékenységet kínálni a résztvevőknek, ahol a csapatszellemet, a mozgást és a szórakozást mind megkapják a diákok, vagyis egy „kütyümentes napot” csinálni. A város óvodásai, általános iskolásai és középiskolásai is részt vettek a kül- és beltéri eseményen. Az alkalmat a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft., a Kiskunfélegyházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat, a Rádio Smile és a Humanum Salma Humanitárius Alapítvány támogatta.

A nebulók változatos programokkal gazdagodhattak. Kipróbálhatták a teniszt, a tollaslabdát, sorjátékokat, trambulint, gokartot, rollert, de még az afrikai dallamokra alapozott táncos tornát is. Mindenkit megvendégeltek szendviccsel, üdítővel a rendezők. Akik nem csak a testüket, hanem az agyukat is tréningezni szerették volna, a kültéri sakkasztalnál ezt is megtehették.

V. B.

Fotó: Patyi Zoltán
 

Kövessen minket a Facebookon is!