Helyi hírek 2019. június 12. 17:15 Forrás: Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Ámokfutó sofőrt keresnek

Ámokfutó sofőrt keresnek
Bűnügyi nyomozást folytat a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján június 9-én, vasárnap késő este Petőfiszállás külterületén található, szám nélküli úton közlekedett egy ismeretlen sofőr egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű autóval a település irányába. A jelenlegi adatok alapján haladása során egy balra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, amelynek következtében az autó visszapillantó tükre megütötte a szemből érkező kerékpárost, aki ettől elesett. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a 16 éves biciklis könnyű sérülést szenvedett. Az autós a baleset helyszínén nem állt meg, adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesetben részes járművel és annak vezetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon. A tanúk névtelenségük megőrzése mellett tehetnek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


 

Kövessen minket a Facebookon is!