Helyi hírek 2019. június 20. 07:30

Milyen lesz a jövő iskolája?

Képgaléria
Milyen lesz a jövő iskolája?
A Szegedi Szakképzési Centrum Gábor Dénes Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Gábor Dénes Középiskolai Alapítvány támogatásával az idei tanévben is meghirdette a XXII. Gábor Dénes Számítástechnikai Emlékversenyt magyarországi és határon túli általános és középiskolai tanulók számára. A verseny fő mottója: Mit gondolsz, milyen lesz a jövő iskolája?

A csapatok minden korcsoportban ugyanazokat a feladatokat oldották meg. A feladatok csapatmunkát, kreativitást, önálló tanulást, internethasználatot igényelt. A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai közül az 5-6. korcsoportban 4. helyezést ért el a Spirits of gamers csapat. Tagjai Nemes Máté, Solymosi Tamás, Vízhányó Eszter 6. z osztályos tanulók.

A 7-8. osztályosok között 9. lett a Farkas Dominik, Kis Domonkos, Oláh-Marcényi Balázs alkotta Champions csapata, ők a 7. m osztály tanulói. A Spirit of gamers csapata a Microsoft Word fordulón belül a legtöbb pontszámot érte el, így a legprofibb cégalapító címet nyerte el.

Fotó és felkészítő tanár: Szederkényi Barbara

Bense Zoltán
 

 

Kövessen minket a Facebookon is!