Helyi hírek 2019. július 1. 10:00

Körkérdés: Mivel töltöd a nyarat?

Képgaléria
Körkérdés: Mivel töltöd a nyarat?
A szünidő beköszöntével többféle szabadidős tevékenységet szervezhetünk a gyermekek számára. A szabadtéri tevékenységek, a kirándulások, vagy a mozgással, sporttal kapcsolatos programok, egyéb nyári táborok hasznos kikapcsolódást nyújthatnak. Ezúttal félegyházi gyerekektől kérdeztük meg, hogy ők mivel töltik a nyarat.

Farkas Máté (8)

Szeretném hasznosan eltölteni a szünidőt. Eddig még nem voltam nyári táborban, a mostani az első, amit nagyon élveztem. Sokat játszottunk és mozogtunk, illetve megtanultam a kosárlabdázás alapjait. Akadtak barátok is, közös játék mellett gyorsan telt az idő. A tábor mellett a nyaralást is várom.

 

Rádi Blanka (8)

Korábban is voltam már nyári táborban. A lovas tábor mellett a sporttáborokat kedvelem. Idén mindkettőbe eljutok, aminek nagyon örülök. Azért szeretek táborokba járni, mert ilyenkor kimozdulhatok, több program van és sokat mozoghatok. A táborok során barátságok szövődnek, sohasem vagyunk egyedül. A nyár egy részében a keresztanyámnál leszek, örülök a szünidőnek és a napsütésnek.

 

Kovács Réka (11)

A szünidőket általában nyaralással és sportolással töltöm. Jól érzem magam a nyári táborokban, közösségben vagyok, nem unatkozom. Ezáltal napközben nem a tévé előtt ülök a szobában és nem az okostelefont nyomkodom. El lehet tölteni egyéb módon is az időt. Sporttáborban, kosártáborban jártam már tavaly is. Imádom pattogtatni a labdát. Emellett iskolatáborba is megyek, ahol a kiránduláson lesz a fő hangsúly.

 

Tasi Levente (7)

A fiatal korom ellenére két alkalommal voltam már úszótáborban, idén egyéb sporttáborba is eljutottam. Nyaranta víz mellett érzem jól magam, de a labdás játékokat is nagyon kedvelem. Egyszerre többen játszunk, csapatokat alkotunk, van egy kis versenyszellem, próbáljuk legyőzni a másikat.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!