Helyi hírek 2019. július 21. 08:30 Forrás: Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Rablással végződött a lopás

Rablással végződött a lopás
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melynek gyanúsítottja néhány lopás után egy rablást is elkövetett.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kiskunfélegyházi nyomozók február 5-én, 13 óra 10 perckor őrizetbe vettek egy helybélit. A férfi röviddel korábban egy üzletből több árucikket próbált eltulajdonítani, azonban az alkalmazottak észrevették a lopást, és felszólították a tolvajt a tárgyak visszaadására. A bolti dolgozóknak a vásárlók próbáltak segíteni abban, hogy az elkövetőt a rendőrök kiérkezéséig visszatartsák, ám az ismeretlen több embert félrelökve kiszaladt az ajtón és megszökött.

A kamerafelvételek segítségével rövid időn belül beazonosították a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki nem volt ismeretlen a nyomozók előtt. Néhány nappal korábban lopás miatt már kihallgatták gyanúsítottként, mivel január végén négy különböző boltból is fizetés nélkül távozott különböző termékekkel.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a kiskunfélegyházi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. A jelenleg is letartóztatásban lévő, négyrendbeli lopással és egyrendbeli rablással gyanúsított 24 éves fiatal ügyében az iratokat a napokban vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.


 

Kövessen minket a Facebookon is!