Helyi hírek 2019. július 28. 17:30 Forrás: Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Munkaidőben loptak

Képgaléria
Munkaidőben loptak
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottjai közel egy tucat bűncselekményt követtek el közösen.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a kiskunfélegyházi nyomozók 2018. december 4-én elfogták azt a két fiatalt, akik munkatársaik öltözőszekrényeit dézsmálták meg, majd egy tehergépjárművet ellopva oldottak kereket. Az eset kapcsán kiderült, hogy a fiatalkorú elkövető egy rá nagyon hasonlító rokona igazolványának titokban készített másolatát mutatta be azért, hogy alkalmazzák.

A 16 és 23 éves férfiakat háromrendbeli lopással, valamint nyolc rendbeli lopás kísérletével gyanúsítják a rendőrök. A fiatal – az irat felhasználása miatt – további egyrendbeli közokirat-hamisítás bűntettét is elkövette a nyomozók álláspontja szerint. 

A történtekről bővebben itt olvashatnak.

A 2018 decemberétől 2019 májusáig letartóztatásban lévő felnőttkorú jelenleg már szabadlábon védekezhet fiatalkorú társával együtt. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.




 

Kövessen minket a Facebookon is!