Helyi hírek 2019. augusztus 11. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Kedden Boldog XI. Ince pápa emléknapja, szerdán Szent Maximilián Kolbe áldozópap és vértanú emléknapja, csütörtökön pedig Nagyboldogasszony főünnepe lesz.

1. Augusztus 13-án, kedden, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor, 12 órakor és este 6 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

2. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásába. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3.Csütörtökön, Nagyboldogasszony főünnepén, reggel ½ 7-kor, 8 órakor és este 6 órakor lesznek szentmisék. Felhívják a hívek figyelmét arra, hogy ez a nap parancsolt ünnep. A Kalmár kápolnában ezen a napon nem tartanak szentmisét.

4. Pénteken 9-től 11 óráig lesz nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Megújult készlettel várják az érdeklődőket.

5. Augusztus 24-én, szombaton lesz Budapesten a Szent Mónika Közösségek országos találkozója. A találkozóval kapcsolatos tudnivalók megtekinthetőek a hirdetőtáblán.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!