Helyi hírek 2019. szeptember 1. 07:30

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 22. vasárnap - 2019. szeptember 1.

1. Kedden Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító, szombaton pedig a Kassai Vértanúk ünnepe lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Megújult készlettel várják az érdeklődőket.

4. Csütörtökön elsőcsütörtök lesz, a betegeket otthonaikban felkeresik.

5. Pénteken elsőpéntek, szentségimádásra napközben lesz lehetőség az esti szentmiséig.

6. Szeptember 7-én és 8-án tartják Petőfiszállás-Pálosszentkúton a Kisasszony napi búcsút. A vasárnapi ünnepi szentmisére kerékpáros zarándoklat indul az Ótemplom elől, reggel ½ 8-kor. A szervezők kérik, hogy mindenki vigyen magával láthatósági mellényt és ennivalót. A búcsúi programok a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton olvashatók.

7. Szentségimádás iskolája címmel kurzust hirdet mindenki számára a két kiskunfélegyházi egyházközség. Ennek célja, hogy elmélyülést és személyesebb imaéletet gyakoroljanak az Oltáriszentség előtt. Ez 12 hónapon keresztül, havonta, a szombat esti szentmise után egy 30 perces alkalmat jelent, tematikus felépítésben. Ezen alkalmak felváltva a két templomban lesznek megrendezve, amelyeket mindig előre meghirdetnek. A részvétel ingyenes és bárki, bármikor becsatlakozhat. A kurzus első alkalma az Ótemplomban, szeptember 14-én, az este 6 órai szentmisével kezdődik. Mindenkit szeretettel várnak!

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

Kövessen minket a Facebookon is!