Helyi hírek 2019. szeptember 3. 17:00

Forgalomkorlátozások a libafesztivál idején

Forgalomkorlátozások a libafesztivál idején
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya értesíti a lakosságot, hogy a XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivál rendezvényei miatt szeptember 4-én 20 órától szeptember 8-án, 14 óráig a következő útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Szeptember 4-én, szerdán 20 órától szeptember 8-án vasárnap kb. 14 óráig tilos a parkolás a Kazinczy utca torkolatánál, a Mártírok útja torkolatánál, a Zrínyi utca torkolatánál, a Deák Ferenc utca torkolatánál, a SPAR áruház parkolójában és a Petőfi Sándor Városi Könyvtár mögötti parkolóban.

Szeptember 5-én, csütörtökön 8 órától az alábbi útszakaszokat zárják le szeptember 8-án, vasárnap kb. 14 óráig: Kossuth Lajos utca a városházától a Batthyány utcáig, Kazinczy utca torkolata, Mártírok útja torkolata, Zrínyi utca torkolata, Deák Ferenc utca torkolata.

Szeptember 5-én, csütörtökön az esti órákban az OTP előtti kb. 5-6 parkolóhelyet zárják le az OTP sátor számára.

Szeptember 6-án, pénteken kb. 23 órától szeptember 8-án, vasárnap kb. 14 óráig
 lezárják a Kazinczy utca további szakaszát. (főzőverseny helyszíne)

Szeptember 6-án, pénteken kb. 23 órától szeptember 7-én, szombaton 23 óráig a Korona utca teljes szakasza le lesz zárva. (főzőverseny helyszíne)

Szeptember 7-én, szombaton 7-től 14 óráig tilos a parkolás a Kossuth Lajos utca mindkét oldalán a Batthyány utcától a Munkácsy utcáig.

Szeptember 7-én, szombaton 10-től 13 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcát a Ludas Matyi futóverseny miatt a Batthyány utcától a Munkácsy utcáig.

Szeptember 7-én, szombaton 13-tól 14 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcát a Vasútállomástól a Batthyány utcáig a VI. Kunsági Néptánc Találkozó résztvevőinek felvonulása idejére.

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya a közlekedők szíves türelmét és megértését kéri. Továbbá felhívja a figyelmet a forgalomkorlátozások figyelembe vételére, azok betartására.
 

Kövessen minket a Facebookon is!