Helyi hírek 2019. szeptember 8. 08:30

Pillanatképek a Libafesztivál szombati napjáról

Képgaléria
Pillanatképek a Libafesztivál szombati napjáról
A XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivál második napja, az elsőhöz hasonlóan soha nem látott tömeget vonzott a város főutcáján. A szokásos főzőverseny és a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés ünnepi ülése mellett számos könnyed program varázsolt mosolyt a félegyháziak és a környező településről érkeztek arcára.

Kulturális előadások, kóstolók, gasztronómiai kalandozások, kézműves bemutatók, települési kincsestárak mutatták be megyénk sokszínűségét, viseleteit, hagyományait. Voltak utcaszínházi előadások, véradás, egészségügyi szűrés és tanácsadás az Egészséges Félegyházért Egyesülettel, a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálattal és az Egészségfejlesztési Irodával.

Délutántól kezdve az esős-zivataros időjárás ugyan tréfát űzött a fesztivál programjában, de ettől függetlenül gyermekműsort adott a Kaláka együttes, volt marionett-cirkusz kicsiknek és nagyoknak, táncház, felléptek a swing királyai, továbbá a Margaret Island zenekar, akiknek koncertjével zárult a kissé őszies XXI. Kiskunfélegyházi Libafesztivál.

Fotó: Fantoly Márton
 

Kövessen minket a Facebookon is!