Helyi hírek 2019. szeptember 22. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 25. vasárnap – 2019. szeptember 22.

1. Hétfőn Szent Pió atya emléknapja, kedden szent Gellért püspök és vértanú ünnepe, pénteken pedig Páli Szent Vince áldozópap emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Csütörtök esténként ½ 7-re várják a plébániára azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni. Akiknek a csütörtök este nem megfelelő időpont, azok számára pénteken este ½ 7-kor is indul egy csoport.

5. Egyetemista és felnőtt fiatalok számára összejövetelt rendeznek péntek esténként 7 órakor a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

6. A Szent Mónika Közösség csütörtökön délután 4 órakor tarja gyűlését a Mária kertben. Szombaton az esti mise a Szent Mónika Közösség szándékára lesz bemutatva.

7. Szeptember 29-én, jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák közösségének szándékára lesz bemutatva, hétfőhöz egy hétre pedig, szeptember 30-án este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör gyűlését a Közösségi Házban. Minden édesapát és leendő édesapát szeretettel várnak.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!