Program 2019. október 10. 13:00

15 éves a Félegyházi Táncszínház - videóval

Ebben az évben ünnepli 15. évfordulóját a Félegyházi Táncszínház, amely alkalomból október 12-én, szombaton egy ünnepi gálával készülnek a társulat tagjai a Móra Ferenc Művelődési Központ színháztermében.

Az esten fellép mindenki, aki egykoron a táncszínházban tevékenykedett. A rendezvény fővédnöke Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere. A belépés ingyenes, regisztrációs jegyek igényelhetőek a Móra Ferenc Művelődési Központ portáján.

Közreműködnek:

Padkaporos Táncegyüttes Pitypang csoportja
Szegedi Délikert Táncegyüttes
Félegyházi Táncszínház Tánckara és szólista énekesei

Verset mond dr. Horváth-Rekedt Gréta

Rendező-koreográfus: Papp Nóra és Kátai Tibor

A Félegyházi Táncszínház Kulturális Egyesület megalakulása, 2004. október 12-e óta színvonalas alkotó és előadóművészi tevékenységével, kulturális jellegű rendezvények szervezésével a város lakosságának szolgálatában működik. Egyesületük célja, hogy felkutassa a kiskunfélegyházi fiatal alkotó tehetségeket, szerepeltessék az előadásokban, s ezáltal a városhoz való kötődésüket erősítsék. További céljuk, hogy minél több városi civil közösséget, csoportot is bevonjanak rendezvényeik megvalósításába. Az egyesület olyan elkötelezett tagokból áll, akik maguk is valamilyen művészeti ág vezetői, vagy a közművelődésben tevékenykednek. Azért tevékenykednek, hogy Kiskunfélegyházán minél színvonalasabb kulturális élet folyjon.


Videó: 10 éves a Félegyházi Táncszínház - 2014. október 18.
 

Kövessen minket a Facebookon is!