Helyi hírek 2019. október 20. 07:30

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 29. vasárnap – 2019. október 20.

1. Most vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz azoknak a családoknak, akik kérik gyermekeik felkészítését az elsőáldozásra.

2. Októberben hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdik a közös Rózsafüzér-imádságot.

3. Nagyon sok szabad szentmise van a következő napokban, hetekben. Kérik a híveket, menjenek be a plébániára, írassak szentmisét élő, beteg és meghalt hozzátartozóikért, családtagjaikért.

4. Október 27-én, vasárnap a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házastársak közös hálaadó szentmiséjét. Várják a plébánián a házassági évfordulójukat ünneplő házastársak jelentkezését.

5. Jövő vasárnap és Mindenszentek napján a Felsőtemetőben 2 órától, az Alsótemetőben 3 órától végzik a sírszentelést. Akik szeretnék elhunyt hozzátartozójuk síremlékét megszenteltetni, jelentkezzenek a plébánián!

6. Pénteken délután 3 órakor hittanórát tartanak a Móra Ferenc Gimnáziumban. Mivel nagyon kicsi az érdeklődés ezért kérik a nagyszülőket, keresztszülőket és természetesen a szülőket is, biztassák a középiskolás korú fiataljaikat a hittanórán való részvételre.

7. Jövő évi kalendáriumok, falinaptárak kaphatók a sekrestyében és a plébánián.

8. Egyházmegyei ifjúsági nap lesz november 16-án. Részletes információt Pecsmán Viktor atya ad.

 

Kövessen minket a Facebookon is!