Helyi hírek 2019. október 27. 16:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 30. vasárnap - 2019. október 27.

1. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Hétfőn este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlése a Közösségi Házban.

3. Október 31-én, csütörtökön a betegeket otthonaikban felkeresik.

4. November 1-jén pénteken elsőpéntek, szentségimádásra napközben lesz lehetőség az esti szentmiséig.

5. Pénteken Mindenszentek ünnepe lesz. Örömmel ünnepeljük mindazokat, akik már a boldog örök élet részesei. Ez az ünnep parancsolt ünnep. A szentmisék reggel ½ 7-kor, 8 órakor és este 6 órakor lesznek. Akik a temetőket ájtatos lélekkel látogatják és imádkoznak az elhunytakért, november 1-je és 8-a között minden nap teljes búcsút nyerhetnek. A teljes búcsú elnyerésének feltételei: gyónás, áldozás és imádság a pápa szándékára.

6. November 2-án, szombaton, Halottak Napján, szintén reggel ½ 7-kor, 8 órakor és este 6 órakor lesznek a szentmisék.

7. Sírszentelések lesznek november 1-jén, pénteken az Alsótemetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felsőtemetőben, délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

8. Szeretettel hívják a kedves híveket november 8-án, pénteken este 6 órára a Desperado étteremben tartandó jótékonysági borkóstolóra és borvásárra. Vendég Ősi Gábor Pincészete lesz Villányból. A megvásárolt borok árának egy részével a rászoruló családok karácsonyi ajándékozását támogathatják. Részvételi szándékukat a korlátozott létszám miatt kérik, hogy Kiss Zoltán sekrestyés úrnál jelezzék.

9. November 9-én, szombaton délután 5 órakor hangversenyt tart a templomban a Benyus Testvérek Kamaraegyüttes. A Benyus szülők mind a 10 gyermeke zenész lett, s a 37 unoka is mind játszik valamilyen hangszeren. Szeretettel hívnak mindenkit erre a különleges, szívet melengető programra.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!