Helyi hírek 2019. október 30. 07:30

Bogyó és Babóca Rajongói Klub

Képgaléria
Bogyó és Babóca Rajongói Klub
A kisgyermekes családok mind ismerik a ma divatosnak számító Bogyó és Babóca mesét, amely Bartos Erika azonos című mesekönyv sorozatából készült. A kedves szereplőket felsorakoztató, pár perces animációs filmek hősei a mindennapi élet konfliktusait, örömeit, ünnepeit együtt élik át, a problémákat együtt oldják meg.

A szerethető figurák témája köré vont klubot Hevér Bernadett, kiskunfélegyházi anyuka valósította meg. Eleinte csak a fiai barátainak, az otthonukban szervezett közös alkalmakat, de a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel másik, nagyobb helyszínt kellett keresni. Jelenleg a kiskunfélegyházi Szalmaközi Művelődési Házban kaptak helyet, ahová mindenkit szeretettel várnak játszani, mesét hallgatni.

Az október 29-én, a városi könyvtár gyermekbirodalmában megrendezett Betűbölcsiben Hevér Bernadett, a klub vezetője mutatkozott be a helyi anyukáknak és ismertette a klub működését. Egyben bejelentette azt is, hogy az október 30-i Bogyó és Babóca Rajongói Klub részvételi díjából befolyt összeget az Összefogás Levente Lépteiért Alapítvány fogja megkapni. Levente úgynevezett SMA betegségben szenved, amely tulajdonképpen gyógyíthatatlan gerincvelő-eredetű izomsorvadás. 700 millió forintra van szükség a gyógyulást segítő injekció kifizetéséhez.


A rendezvényen részvételhez bejelentkezés szükséges! Facebook üzenetben vagy sms-ben, a 06-70-333-6617 számon lehet jegyet igényelni, Hevér Bernadettnél.

V. B.

 

Kövessen minket a Facebookon is!