Helyi hírek 2019. december 15. 13:00

A szív hangjai

A szív hangjai
Jótékonysági rendezvényt tart a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola tantestülete, szülői közössége és a diákok az intézmény egyik súlyosan beteg kislányának, Csányi Pankának gyógyulása támogatásának érdekében. Az esemény december 16-án, hétfőn 16 órakor kezdődik az iskola tornatermében.

A jótékonysági műsor a Széljáró balladás együttes ingyenes koncertjével kezdődik, majd az iskola tanulói és diákjai közreműködésével folytatódik a program.

Szintén ezen a napon 14 órától süteményvásárt is szerveznek, ahol ugyancsak Panka javára történhetnek a vásárlások. Adományaikat az e célra kijelölt szeretetdobozba helyezhetik el.

Kérik az iskola szülői közösségét és tanulóit, valamint Kiskunfélegyháza város és Gátér község lakosságát, hogy akinek a fenti cél érdekében együtt dobban a szíve az iskola kezdeményezésével, azok lehetőségeikhez mérten részvételkükkel és adományaikkal támogassák Csányi Pankát és családját, hogy a neki előírt, megfelelő körülményeket sikerüljön kialakítani a gyógyulása érdekében. 

Mindenkit szeretettel vár a József Attila Általános Iskola közössége.

 

Kövessen minket a Facebookon is!