Helyi hírek 2019. december 2. 17:30

Újraválasztották Gyenes Attilát a KDNP félegyházi elnökévé

Újraválasztották Gyenes Attilát a KDNP félegyházi elnökévé
November 28-án tisztújító ülést tartott a Kereszténydemokrata Néppárt Kiskunfélegyházi Szervezete a Fidesz-KDNP irodájában. Az összejövetelen jelen volt dr. Mák Kornél, a KDNP Bács-Kiskun megyei elnöke, valamint Lezsák Sándor országgyűlési képviselő képviseletében Lenkei Róbert választókerületi kabinetfőnök.

Gyenes Attila önkormányzati képviselő elnöki köszöntőjében értékelte az elmúlt öt esztendőben végzett munkát, a közéleti és karitatív szervezetekben való tevékenységet és közreműködést.

Dr. Mák Kornél megyei elnök köszönetet mondott a KDNP tagjainak a 2019. évi európai parlamenti, valamint az önkormányzati választási kampányban való munkáért. A KDNP által is támogatott Csányi József polgármester kiemelkedő eredményt ért el a helyhatósági választáson, az önkormányzati képviselők közül pedig továbbra is négy KDNP-tag tevékenykedik a képviselő-testületben.

Lenkei Róbert választókerületi kabinetfőnök felvázolta a helybeli és választókerületi teendőket a következő időszakra, amiben a KDNP-nek is ki kell vennie a részét.

A tisztújítás eredményeként, egyedüli jelöltként további öt évre bizalmat kapott Gyenes Attila, a félegyházi KDNP elnökeként. A helyi szervezet titkára Varga Zoltán, a gazdasági vezető dr. Ónodi Izabella lett.

 

Kövessen minket a Facebookon is!