Közélet 2014. szeptember 1. 16:10 Forrás: szponzorált politikai cikk

"Azért dolgozunk, hogy ez a stílus eltűnjön a városból"

Képgaléria
"Azért dolgozunk, hogy ez a stílus eltűnjön a városból"
Csányi József a Nemzeti Fórum polgármesterjelöltje és képviselőjelölt társai szeptember elsején adták át a városháza jegyzői titkárságán a jelöltséghez szükséges támogatói aláírásokat tartalmazó íveket. Csányi József az ezt követő sajtótájékoztatón elmondta Félegyháza lakói örömmel fogadták és szívesen támogatták a Nemzeti Fórum jelöltjeit, ennek köszönhetően a szükségesnél sokkal több aláírást sikerült benyújtani. Abbéli reményét is megfogalmazta, hogy az októberi önkormányzati választásokat követően ezt a bizalmat azzal tudják megszolgálni, hogy a városban megtörténnek a szükséges és várt változások. A polgármesterjelölt ezt követően az egyik internetes oldalon ért támadással kapcsolatos álláspontját fejtette ki.

Csányi József elmondta: „Csatlakozom azokhoz, akik nyugodt, békés, etikus kampányra vágynak Félegyházán. Félek, hogy ezen a határon máris túlléptünk. Eleve nevetséges, hogy egy üres lapra felvésett néhány alaptalan, rosszindulatú mondatból az újságírói etikát teljesen mellőzve, lejárató cikket írnak egy kecskeméti zugportálon. Megszólítottak, a becsületemen próbálnak foltot ejteni. Mindannyian tudjuk, hogy kinek áll érdekében engem koholt vádakkal illetni, hogy ki fél legjobban attól, hogy Lezsák Sándor elnök úr felkérésére elindultam a polgármesteri tisztségért. A felmerült vádakra most nyilvánosan válaszolok, de a továbbiakban az érdemi munkára kívánom minden figyelmemet fordítani.

A hétvégén egy internetes oldalon láttak napvilágot az engem érintő vádak. Ezzel kapcsolatosan leszögezem: soha nem voltam gyanúsított semmilyen sikkasztási ügyben. Soha nem voltam semmilyen bűnügyi nyilvántartásban. Soha nem volt egyik cégem sem veszteséges, mindegyik köztartozásmentes és évi több mint százmillió forint adót fizetnek. A Megaprofil belgiumi vezetésének a bizalmát igazolja, hogy nemrég bíztak meg a vállalkozás további vezetésével 2018-ig. És igen, alkalmasnak tartom magam közfeladat ellátására!

A módszer, amivel megpróbálják rossz híremet kelteni és lejáratni, kicsinyes és átlátszó. Azért dolgozunk, hogy ez a stílus eltűnjön a városból! A vádakat saját és feleségem nevében egyszer és mindenkorra visszautasítom, és feljelentést teszek az ügyben. Nem ez az első alkalom, hogy gyanúba próbálnak keverni. Tudomásom van róla, hogy egyesek kétségbeesésükben az elmúlt fél évben két magánnyomozónak is adtak arra vonatkozó megbízást, hogy ellenem kompromittáló anyagokat keressenek. Nem jártak eredménnyel. Ennek oka, hogy semmi sincs a múltamban amit szégyellnem, vagy takargatnom kellene!

Én - és azt gondolom, hogy a képviselő-jelöltjeink nevében is beszélek - továbbra sem kívánok mások piszkos ügyeivel foglalkozni. Egy nyugodt, békés kampányt szeretnénk. Olyat, amit a kiskunfélegyháziak megérdemelnek. A városlakóknak még ezeknek a hozzánk méltatlan, visszataszító történéseknek az árnyékában sem szabad elfelejteniük, hogy október 12-én véget vethetünk ennek. Van más választás! " - jelentette ki Csányi József.

Kövessen minket a Facebookon is!