Helyi hírek 2014. szeptember 3. 17:00 Forrás: awiszer.hu

Szerelőcsarnok építése az AWI-SZER Kft.-nél

Szerelőcsarnok építése az AWI-SZER Kft.-nél
A kiskunfélegyházi AWI-SZER Kft. 60 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés ” című pályázaton az Új Széchenyi Terv részeként a Dél-Alföldi Operatív Program keretében. A több mint 90 millió forint összköltségvetésű fejlesztés során hegesztett szerkezetek gyártására alkalmas, korszerű, energiatakarékos közel nyolcszáz négyzetméter alapterületű szerelőcsarnok megépítésére kerül sor.

A tervezett szerelőcsarnok megépítésének célja, hogy a társaság rendelkezzen a hegesztett szerkezetek, elsősorban élelmiszeripari berendezések, tároló tartályok, nyomástartó berendezések, acélszerkezetek gyártásához  szükséges és meglévő gépi eszközök elhelyezésére, befogadására alkalmas szerelőcsarnokkal.




A projekt végrehajtását követően a vevők részéről megjelenő nagyobb méretű élelmiszeripari tárolótartályok, nyomástartó edények, hegesztett szerkezetek gyártásának feltételei teremtődnek meg.

A tervezett szerelőcsarnok megépítésével a termékszerkezet változatlansága mellett a bővülő forgalmat biztosítják, hosszabb távon megteremtik a piaci kör bővítésének lehetőségét, munkatársaik munkahelyeit megőrzik, illetve új munkahelyek létrehozására is sor kerül.

A szerelőcsarnok egy igényesen megtervezett, üzemeltetési költségeit illetően gazdaságos, a tervek szerint „A” energiaosztályba sorolt épület. A szerelőcsarnok építését hamarosan megkezdik, és 2015. első félév végén sor kerül annak használatbavételére.

Fotó: awiszer.hu
 

Kövessen minket a Facebookon is!