Közélet 2014. szeptember 6. 09:00 Forrás: szponzorált politikai cikk

A piac mellett nyitott irodát a Nemzeti Fórum

Képgaléria
A piac mellett nyitott irodát a Nemzeti Fórum
Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 5-én, pénteken a Nemzeti Fórum új irodáját Kiskunfélegyházán, a Béke tér 2. szám alatt. Az eseményen jelen volt Lezsák Sándor országgyűlési képviselő és Csányi József, a Nemzeti Fórum polgármesterjelöltje is.

A megjelent támogatókat, szimpatizánsokat, a Nemzeti Fórum képviselőjelöltjeit és a sajtó munkatársait Csányi József köszöntötte, aki bejelentette, hogy a Nemzeti Fórum színeiben induló képviselőjelölteket és polgármesterjelöltet – a nyilvántartásba vételhez szükséges ajánlóívek átadását követően - szeptember 4-én regisztrálta a választási bizottság.

– Örömünkre szolgál – fogalmazott a polgármesterjelölt – hogy a továbbiakban saját irodában, Félegyháza szívében tudjuk gyűjteni a támogatói aláírásokat. Szeretettel várjuk azokat is, akik a programunkról szeretnének tájékozódni.

Lezsák Sándor arról beszélt, hogy olyan önkormányzatok létrejöttét reméli az október 12-i választást követően, amelyek hűségesek az eredeti alapelvekhez, képviselőik pedig szakmailag tisztességesek, és emberileg alkalmasak a feladatra.

–  Nem ellentéteket, hanem összefogást kíván Kiskunfélegyházán is a Nemzeti Fórum! Azonosulni tudok azzal a városképpel, ami Csányi József és csapata programjában kirajzolódik – fogalmazott Lezsák Sándor.

 

Kövessen minket a Facebookon is!