Sport 2014. január 27. 12:11

Sportbállal készültek a tavaszi szezonra

Képgaléria
Sportbállal készültek a tavaszi szezonra
Első alkalommal rendezett sportbált január 25-én az NBII Dél-keleti csoportjának listavezetője, a KHTK kézilabdacsapata. A Darvas József Általános Iskolában megtartott eseményen az egyesületi tagok mellett sportbarátok és támogatók vettek részt.

A program 19 órakor meghívott fiatal táncosok produkciójával kezdődött el. Ezt követően a Silverstep Tánc Stúdió tagjai mutatkoztak be.

A táncosok műsorát közös vacsora követte, majd a támogatók és a játékosok sorakoztak fel a közönség előtt.

A rendezvény tombolahúzással és hajnalig tartó mulatsággal zárult.

A szórakozás mellett a KHTK felnőtt játékosai a hamarosan folytatódó bajnokságra is készülnek. Ennek első lépcsőjeként február 2-án, délelőtt 10 órától nemzetközi kézilabda kupát tartanak a félegyházi sportcsarnokban. A tornán a félegyháziak mellett a Kiskunmajsa, a Makó és a Nagyszentmiklós csapata képviselteti magát.

Résztvevő csapatok:
Kiskunfélegyháza, Makói KC, Kiskunmajsai SE, Nagyszentmiklós.
Program:
10:00-11:05 P&P Félegyháza – Makói KC
11:10-12:15 Kiskunmajsai SE – Nagyszentmiklós
12:20-13:05 Kiskunmajsai SE – P&P Félegyháza junior korosztály
13:10-14:15 Első két mérkőzés vesztese
14:20-15:25 Első két mérkőzés győztese

Az NBII-es bajnokság február 16-án rögtön egy rangadóval folytatódik, amikor is a félegyháziak a tabella második helyén álló Algyő otthonában lépnek pályára.

A KHTK az első itthoni mérkőzését február 23-án a Törökszentmiklós ellen játssza a Constantinum Sportcentrumában. Ezt követően a nagy nézőszámra és érdeklődésre való tekintettel a hátralévő hazai találkozóinak a városi sportcsarnok ad otthont.

G. Z.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!