Helyi hírek 2020. március 15. 12:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Nagyböjt 3. vasárnapja – 2020. március 15.

1. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

3. A nagyböjti időben szerdán és pénteken keresztúti ájtatosságot tartanak délután 5 órakor a templomban.

4. Március 17-18-19-én, kedden, szerdán és csütörtökön, Brenner József atya vezetésével, az esti szentmise keretében 6 órakor tartják a nagyböjti lelkigyakorlatot. Kérik, hogy mindenki igyekezzen úgy rendezni a programjait, hogy a közös lelkigyakorlaton részt tudjon venni. Brenner József atya a tavaly boldoggá avatott Brenner János vértanú pap testvére.

5. Csütörtökön Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz.

6. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést hirdet a következő hetekben. Akinek van lehetősége magával vinni egy kis csomagot a szegények, rászorulók javára, azt kérik, hogy a sekrestyében vagy a plébánia irodájában adja le. Nagylelkű adományaikat előre is hálásan köszönik!

7. Szerdához egy hétre, március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be. A szentmisén lesz az adoptációs fogadalomtétel. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!