Helyi hírek 2020. március 16. 10:00

Jövőre, velük, ugyanitt!

Képgaléria
Jövőre, velük, ugyanitt!
Első díjat még nem nyert, ennek ellenére tizenkilencedik alkalommal is megrendezte a Kiskun Kupa Römibajnokságot Félegyházán a Desperado Étteremben Lajos György. Véleménye szerint ugyanis ennek a versenynek az elsődleges célja a kártyajáték szerelmeseinek vetélkedése mellett a barátkozás, a közös élmények megbeszélése. Külön öröm számára, hogy a versenyre egyre több fiatal és család jelentkezik. A bajnokság folytatásáról pedig úgy nyilatkozott, hogy mi sem természetesebb annál, hogy jövőre, velük, ugyanitt!

Nováki Mariann kezdetektől részt vesz a versenyen. Úgy nyilatkozott, hogy nagyon pontosan számon tartja az időpontot és minden teendőjét úgy igazítja, hogy jelen lehessen. Még játékban vannak, de már elkezdte a felkészülést a novemberi találkozásra, minden dolgát úgy rendezi, hogy itt lehessen akkor is. Véleménye szerint az eredmény szempontjából nagyon fontos a szerencse, de a felkészültség, a játék pontos ismerete, a lapjárás figyelemmel tartása legalább ennyire fontos.

A römibajnokságra idén 36-an neveztek. A vendéglátó város kártyásai mellett érkeztek Kecskemétről, Hódmezővásárhelyről, Szegedről, Csongrádról, Kiskőrösről, Pálmonostoráról és Budapestről is.

A verseny győztese a hódmezővásárhelyi Szalai József lett. Második helyen Szabó Péter (Kiskunfélegyháza), harmadikon Kamel (Kiskunfélegyháza), negyediken pedig Gál Zsolt (Budapest) végzett. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!