Program 2020. június 25. 10:00

A főtéren lépnek fel a Magyar Rádió Művészeti Együttesei

A főtéren lépnek fel a Magyar Rádió Művészeti Együttesei
Kiskunfélegyházán adnak szabadtéri koncertet a Magyar Rádió Művészeti Együttesei június 28-án, 11 óra körül, a felújított Béke-téren.

Zenélő Magyarország címmel három napos szabadtéri koncertsorozatot rendez Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara június 26. és 28. között. A veszélyhelyzet elmúltával így szeretnék visszacsalogatni az élő zene varázsát a mindennapokba.

A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara országjáró turnéja pénteken, június 26-án Budapesten veszi kezdetét, ahol három helyszínen lépnek fel, majd majd szombaton és vasárnap, június 27-én és 28-án az ország 12 különböző pontján zenélnek és énekelnek kamara-formációkban a zenekari és énekkari művészek.

A Zenélő Magyarország programsorozat érinti az ország mind a hét régióját.

A fővároson kívüli koncertek helyszíneit úgy választották ki, hogy jól megközelíthető, pezsgő szabadtéri terek legyenek. A járókelők így kötetlenül élvezhetik a szépséges zenéket. A közönség a koncertek időpontjairól és helyszíneiről a radiomusic.hu honlapról, a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek Facebook-oldaláról, és a helyi sajtóból tud tájékozódni.

A Magyar Rádió Művészeti Együttesei a koncertsorozatot július első hétvégéjén is folytatni kívánja.


Fotó: MTI
 

Kövessen minket a Facebookon is!