Sport 2014. január 28. 17:50

Korondon szerepeltek a birkózók

Képgaléria
Korondon szerepeltek a birkózók
14. alkalommal rendezték meg január 25-én Korondon a hagyományos Lőrincz Márton Birkózó Emlékversenyt. A tornán összesen 229 versenyző lépett szőnyegre. Korond testvértelepülését, Kiskunfélegyházát összesen tíz fő képviselte. A félegyháziak végül négy arany, négy ezüst és két bronzérmet szereztek. A csapatversenyben pedig a második helyet szerezték meg.

A község olimpiai bajnokának, Lőrincz Márton a tiszteletére megtartott emlékversenyen ezúttal 19 csapat birkózói méretették meg magukat.  Marosvásárhely, Sepsiszentgyörgy, Brassó, Kézdialmás, Székelyudvarhely, Farkaslaka, Szentegyháza, Korond, Erdőszentgyörgy, Szászrégen, Onești és Segesvár mellett hat magyar együttes -Kiskunfélegyháza, Miskolc, Szeged, Pestszentimre, Csepel és Ferencváros – tagjai álltak rajthoz, valamint idén első alkalommal egy moldvai csapat is megmérettette magát.

A Kiskunfélegyházi Vasas TK-ból Vidéki Nikolett, Csernus Kitti, Rekedt Nagy Réka és Czibolya Milán egyaránt győzni tudott.

Vidéki Roland, Wágner Alex, Szécsi Ádám és Seres Gergő pedig második lett.

Seres Gergő a junior korosztály mellett az ifjúságiak között is szőnyegre lépett, ahol harmadikként zárt. Mellette Czibolya Máté ugyancsak bronzéremmel tért haza.

G. Z.

Fotó: Gyöngyösiné Ónodi Gyöngyi

Kövessen minket a Facebookon is!