Kunszállás 2020. augusztus 31. 14:00

Elmarad a kunszállási húsfőző fesztivál és falunap

Elmarad a kunszállási húsfőző fesztivál és falunap
– Fájó szívvel, de azt a – véleményem szerint jelenleg legfelelősségteljesebb – döntést hoztam ,tekintettel az egyre fokozódó járványügyi helyzetre, hogy az idei Falvak Éjszakája rendezvénysorozat keretében tervezett húsfőző fesztivál és falunap elmarad – írta Facebook-oldalán Almási Roland Márk, Kunszállás polgármestere.

–  Néhány héttel ezelőtt, a szervezési munkák kezdetekor még nem volt látható, hogy ilyen gyorsan érkezik a második hullám, bíztunk benne, hogy meg tudjuk tartani a rendezvényt. Döntésemet alátámasztják az elmúlt napok aggasztó számadatai valamint a tény, miszerint jelenleg a magán-és egyéb rendezvények a legfőbb veszélyforrások a vírus terjedése szempontjából. Egy rendezvény az önfeledt szórakozásról, gondtalan együttlétről kellene, hogy szóljon, ennek feltételeit pedig jelen helyzetben nem tudjuk megteremteni.

Most mindannyiunk érdeke, hogy az óvoda és iskolakezdés rendben megtörténjen és zavartalanul folytatódjon az oktatás. Ez a legfontosabb jelenleg, minden veszélyfaktort minimálisra kell csökkentenünk ennek érdekében.

Mindannyian vártuk ezt a rendezvényt, sok munka és energia fekszik benne, sajnálom, hogy ezt a döntést kellett hoznom.

Kérem mindenki szíves megértését! Köszönöm!

Almási Roland Márk, polgármester

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus