Közélet 2014. szeptember 24. 14:45 Forrás: Fizetett politikai hirdetés

Levél a Félegyháziakhoz

Levél a Félegyháziakhoz
Tisztelt Félegyháziak! Nem vagyok „profi” politikus, nem is szeretnék az lenni. Kiskunfélegyháza Város polgármestere szeretnék lenni, minden itt élő ember és a város méltó képviselője. Pártállásra, nemre, felekezetre, nemzetiségre tekintet nélkül. Azt szeretném, hogy ebben a városban béke legyen és megszűnjön a félelem.

Nem vagyok „profi” politikus, nem is akarok az lenni. Elkövettem egy hibát. Bense Zoltán barátom egyesületének, a Polgári Összefogás Félegyházáért Egyesületnek a logóját feltüntettük támogatóként kiadványainkban. Sajnos az egyesületet nem jegyezte be a bíróság, így ez nem volt szabályos. Sőt! Az sem, hogy a Haleszi és a Nagyszőlő úti Gazdakörök helyett annyit írtunk: Gazdakörök. A Választási Bizottság határozott erről is, és a logókat azóta nem használjuk. Vannak, akiknek ez nem volt elég. Ők „profi” politikusok. Fellebbeztek és kérték, hogy pénzbüntetést is kapjunk. Megkaptuk. 761.250 forintra bírságoltak. Hogy miért épp ennyire, nem tudom, de nem is szeretném tudni. Mert nem ez számít.

Az számít, hogy 2014. október 12-én megváltozhat ennek a városnak az élete. Október 12-én mindez a múlt lesz. Véget érnek az arctalan lejáratások, a feljelentések, a botrányok. Lezárul egy időszak Félegyháza életében és egy új kezdődik.

Én őszintén hiszem: egy jobb korszak veszi kezdetét ettől a naptól.

Egy olyan korszak, amelyben gyermekeinket megbecsült pedagógusok tanítják. Amelyben a betegeket elismert szakemberek gyógyítják. Egy olyan korszak, ahol a hivatalokban jó légkörben dolgozó alkalmazottak segítik az ügyfeleket. Ahol a tisztességes vállalkozások tervezhető, támogató légkörben dolgozhatnak és fejlődhetnek. És ahol az emberi kapcsolatok kulcsa az őszinteség és az egyenes beszéd, a munkakapcsolatoké pedig a kölcsönös tisztelet lesz.

És ahol senkinek nem kell félnie, ha közszereplést vállal. Én már nem félek.

 

Tisztelettel:

 

Csányi József

polgármesterjelölt

Kövessen minket a Facebookon is!