Kitekintő 2020. november 24. 16:00

Májusra halasztották az Utazás kiállítást

Májusra halasztották az Utazás kiállítást
Változnak a jövő év elejére tervezett kiállítások időpontjai a koronavírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt – hívta fel a figyelmet a Hungexpo Zrt. pénteki közleményében. Az Utazás kiállítás időpontja eredetileg 2021. február 25–28. között lett volna.

A tájékoztatás szerint Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmash EXPO-t 2021. március 3-6. között; a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21. között; az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást pedig 2021. május 6-9. között rendezik meg.

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége; hisznek abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával a kiállításaik nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek – áll a közleményben.A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát április 14-18. között, a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítást május 10-13. között tekinthetik meg az érdeklődők – közölték.

Nem Magyarország az egyetlen, ahol halasztják a turisztikai vásárt: Közép-Európa vezető utazás kiállítását, a bécsi Ferien Messét a romló járványügyi kilátásokra való tekintettel szintén májusra tolták.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus