Helyi hírek 2020. december 19. 17:30

Díjazták a rajzpályázat legjobbjait és az óvodákat is támogatták

Képgaléria
Díjazták a rajzpályázat legjobbjait és az óvodákat is támogatták
Ünnepélyes eredményhirdetés keretében vehették át díjaikat a rajzpályázat legjobb alkotásait elkészítő ovisok december 19-én a Jogging Plus Sportegyesület által szervezett eseményen, amely az idén elmaradt szilveszteri futáshoz kapcsolódott. A támogatók jóvoltából nemcsak a gyermekeket, hanem az óvodákat is díjazták. Minden intézmény 50-50 ezer forintot és labdákat kapott. A legaktívabb Nagyszőlő úti Óvoda egy futókerékpárral is gazdagodott.

Amint arról már beszámoltunk, kiválasztották a 29. jótékonysági szilveszteri futáshoz kapcsolódó rajzpályázat legjobb alkotásait, amiket az ígéret szerint ki is állítottak a Petőfi Sándor Városi Könyvtár előtti részen.

Összesen 94 alkotás érkezett három témában. Lehetett rajzolni sport, kamion és természet vonatkozásában. Kategóriánként 3-3 alkotást díjaztak, emellett különdíjakat is kiosztottak.

A gyermekek között nagy volt az öröm, mindenki egy-egy kupát, oklevelet és ajándékcsomagot vehetett át.

A díjakat Rosta Ferenc és Balla László alpolgármesterek, valamint a kiskunfélegyházi OTP fiókvezetője, Morvai Szilveszter, illetve Lajos Norbert, a Norbike KFT. ügyvezetője és a Rollsped Kft. részéről Szűcs-Szabó Sándor és Kovács Mónika adta át.

A Rollsped Kft. jóvoltából minden óvoda 50-50 ezer forintot kapott. A helyi OTP fiók labdákkal támogatta az intézményeket, míg a legaktívabb Nagyszőlő úti Óvoda futókerékpárral lett gazdagabb a Norbike Kft. jóvoltából.

A gyermekek rajzai január 6-ig láthatóak a főtéren.


G. Z. 

Kép: Fantoly Márton, Gubu Zoltán

 

Kövessen minket a Facebookon is!