Sport 2021. március 8. 18:00

U12 Fiúk: a nehézségek ellenére is hoztuk a kötelezőt

U12 Fiúk: a nehézségek ellenére is hoztuk a kötelezőt
Mindkét mérkőzését sikerrel abszolválta a Simon Zoltán edző által irányított U12-es fiú kosárlabdacsapat, amely a 7. régió alsóházában előbb a kecskeméti „Amazonokat” győzte le 59:44-re, majd pedig a nagykőrösi „Sólymokat” múlta felül 87:29-re. Elsősorban a játékbeli a pontatlanságok kiküszöbölése lesz a cél a továbbiakban.

Simon Zoltán edző értékelése:
– Első ellenfelünk a kecskeméti Amazonok leány csapata volt. Az elmúlt fordulóban már játszottunk ellenük, akkor könnyed győzelmet szerettünk. A mai találkozó szorosabb küzdelmet hozott, de a fiúk így is érvényesítették a papírformát. Az eredményből nem látszik, de bosszantóan sok volt a pontatlanság játékunkban, ezen javítanunk kell a továbbiakban.

U12 bajnokság, VII. régió, Alsóház, 2. forduló
"A" csoport

Ideje: 2021. március 6. (szombat)

Helye: Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok, Kossuth u. 35.

KKA Amazonok – FTSI Fiúk  44:59


FTSI:  Kurucsai 24, Sörös 10, Tarjányi Balázs 7, Tímár 6, Szabó 5, Tarjányi Bence 2, Kurucz 2, Molnár 2, Rigó 1, Galló-Szabó -, Horváth -.

 

Simon Zoltán edző értékelése:
– Egy meccspihenő után a nagykőrösi Sólymokkal folytattuk a tornát. Egész mérkőzésen érvényesíteni tudtuk magassági, sebességbeli előnyünket, így nagyarányú győzelmet arattunk. Ezen a találkozón már koncentráltabban játszottak fiaink, ezáltal a hibák száma is jócskán csökkent. Gratulálok fiúk a teljesítményetekhez. Sok energiát kell beletenni egy mérkőzésbe, és ezt a második meccsen meg is tettétek. A koncentrációval viszont még sokat kell foglalkoznunk, ezt hiányoltam sokszor”

 

FTSI Fiúk – Nagykőrösi Sólymok   87:29

FTSI: Sörös 24, Kurucsai 17, Tímár 16, Molnár 13, Tarjányi Bence 8, Rigó 3, Horváth 2, Szabó 2, Kurucz 1, Tarjányi Balázs 1, Galló-Szabó -.

Kép, információ: Simon Zoltán

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!