Helyi hírek 2021. március 14. 18:10 Forrás: Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság

Nyitott autókból lopott

Nyitott autókból lopott
A kiskunfélegyházi járőrök szolgálaton kívül fogták el a környékbeli gyanúsítottat.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói még tavaly július 29-én vettek őrizetbe egy 22 éves fülöpjakabi lakost, akit azzal gyanúsítottak, hogy Kiskunfélegyházán, a IV. körzet egyik tanyájának udvarára ment be, és az ott parkoló autóból készpénzt, személyes okmányokat és két bankkártyát lopott el. A besurranónak nem volt nehéz dolga, mivel a tulajdonos nem zárta le autóját. Az ellopott bankkártyákat pár órával később Kiskunfélegyháza egyik ATM automatájában akarta használni, de mivel nem tudta a PIN-kódot, így nem járt sikerrel.



A kiskunfélegyházi rendőrök beazonosították a bűncselekményekkel gyanúsítható férfi, akit szabadidejükben a helyi járőrök fogtak el. A IV. körzet környéken azonban nem ez volt az első ilyen eset. Korábban már 24 alkalommal lopott hasonló módszerrel nyitott járművekből. A többrendbeli lopás miatt folytatott nyomozást a rendőrök már korábban befejezték.

A többi ügytől külön kezelt büntetőeljárást a kiskunfélegyházi rendőrök a napokban befejezték, és vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes járási ügyészségnek.
 

Kövessen minket a Facebookon is!