Helyi hírek 2021. március 27. 08:00

Egy tehetséges amatőr

Egy tehetséges amatőr
Varga Eszter kiskunfélegyházi hobbisminkes is részt vett az Inglot’s Got Talent „Circus of Beauty” Makeup elnevezésű sminkversenyen. A világ egyik legjobb dekorkozmetikumaival foglalkozó cég a profi kategóriák mellett tehetséges kezdőknek is kínált indulási lehetőséget a megmérettetésen. Az online kihívás részleteiről mesélt Eszter lapunknak.

– Már egészen fiatal koromban érdekelt a sminkelés. A családom nőtagjaitól is azt láttam, hogy napi szinten odafigyelnek az előnyös megjelenésre, és kis festéssel még jobban kihangsúlyozzák arcuk szépségét, vagy éppen elrejtik előnytelenebb részeiket. Szerintem az a fontos az arc festésében, hogy keretet adjunk neki, és megtanuljuk egészséges keretek közt kiemelni azt, ami kedves számunkra, de ugyanakkor láthatatlan, vagy sejtelmes eredményt kapjunk, semmiképpen sem egy másik arcot.



Komolyabban tíz éve kezdtem el videókat nézni, illetve mestereket követni az interneten. Tudásom tökéletesítése érdekében magamon, a család tagjain, vagy barátnőkön gyakoroltam. Egyre bátrabban, precízebben használtam az eszközöket, amely kellő bátorságot adott ahhoz, hogy az amatőr kategóriába jelentkezzek. Itt semmilyen képzettségi elvárás nem volt, csupán a cirkuszi világot szerették volna viszontlátni az interneten beküldött pályamunkákon.



Igaz, nem értem el dobogós helyezést, de nagyon büszke vagyok arra, hogy korlátaimat legyőzve a legjobbak közt is helytálltam, elismerő oklevelet kaptam. Ez, és a verseny egy új nézőpontot adott számomra, ami által új ajtók nyílhatnak meg előttem. A jövőben szakemberek által szeretném tökéletesíteni a tudásom.

V. B. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!