Helyi hírek 2021. március 24. 14:00 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

Klímabarát fotópályázatot hirdettek

Klímabarát fotópályázatot hirdettek
A Klímabarát Települések Szövetsége 2021. márciusában fotópályázatot hirdetett a településükre büszke lakosok és civil szervezetek körében. A fotópályázat célja, hogy igényes fotók keretében tárják a magyarországi helyi klímavédelmi kezdeményezéseket, klímavédelemhez kapcsolódó témákat a nyilvánosság elé.

Résztvevők köre: Magyarországi lakóhellyel rendelkező magánszemélyek és civil szervezetek.

A fotópályázatra az alábbi témakörökben várják a pályaműveket:

– Klímabarát település

– Klímabarát közösség

– Klímabarát család


– Klímabarát közlekedés

Beadás módja: Az 
[email protected] email-címen, a megadott Elfogadó és Hozzájáruló Nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és pdf formátumban történő beadásával, április 18-áig. Egy pályázó legfeljebb 10 fényképfelvétellel pályázhat. Kérik a tárgyban megjeleníteni: „Klímabarát Fotópályázat 2021”.

Bírálat: A beérkezett pályázatokat közzéteszik a Klímabarát Települések Szövetségének honlapján és Facebook-oldalán. A díjazott műveket két módon választják ki:

A nyertes pályázatok egy részét Facebookos, „like” jellel leadott közönségszavazás alapján választják ki. A pályázók által beküldött fotókra április 30-án éjfélig lehet szavazni.

A nyertes pályázatok másik részét a Klímabarát Települések Szövetségének háromtagú zsűrije által díjazzák április 30-áig.

Eredményhirdetés: május 10-én, hétfőn 20 órakor Facebookon és honlapukon.  

Díjazás: A díjazott(ak) 20 000 Ft értékű Zöld Bolt utalványban részesül(nek).


Fotó: illusztráció  terjhazavandor.ro
 

Kövessen minket a Facebookon is!