Sport 2021. március 31. 09:00

U12 Fiúk: felemás teljesítménnyel továbbra is az „A” csoportban

U12 Fiúk: felemás teljesítménnyel továbbra is az „A” csoportban
A lányok mellett az FTSI U12-es fiú csapata is pályára lépett március utolsó hétvégéjén. Simon Zoltán edző csapata fölényes győzelemmel kezdett, majd szoros vereséggel zárta a fordulót.

Simon Zoltán edző beszámolója:

– Álomszerűen kezdődött számunkra a vasárnapi torna. A kecskeméti lányok elleni első félidőben szebbnél szebb megoldásokkal játszottuk a kosárlabdát. Magas szintű teljesítményt láttunk minden játékosunktól. A második játékrészben egyre több hiba csúszott a megoldásokba, de így is magabiztos győzelmet arattak fiaink.


U12 bajnokság, VII. régió, Alsóház, 3. forduló
"A" csoport
Ideje: 2021. március 28., vasárnap
Helye: Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok, Kossuth u. 35.

KKA Amazonok – FTSI Fiúk:  36 – 93
FTSI: Tarjányi 21, Kurucsai 19, Sörös 17, Tímár 16, Máriás 6, Kurucz 5, Molnár 5, Galló-Szabó 3, Rigó 1, Horváth -.


Simon Zoltán edző beszámolója:
– A két mérkőzésünk közötti szünet, vagy valami más lehetett az oka, de a bajai lányok elleni teljesítmény messze elmaradt a fiúk tudásától. Ellenfelünk 9 játékossal tudott csak szerepelni ezen a mérkőzésen, így a szabályoktól eltérően játszatta sorait. Tény, hogy erős ötösökkel néztünk szembe, nem volt könnyű a magas, erős lányok ellen játszani, de a hozzáállásbeli hiányosságokat nem foghatjuk erre. Lassú védőmozgások, rossz passzok, rengeteg kimaradt könnyű dobás jellemezte mérkőzésünket. Igazi vezéregyéniség sem volt ezen a mérkőzésen csapatunkban, aki átlendítette volna a többieket a nehéz időszakokban. A fiúk eddigi eredményes mutatójukhoz képest ezen a mérkőzésen jóval tudásuk alatt játszottak. Gyerekek még, sokat kell még fejlődjenek, de intő jel mindannyiunk számára, hogy a jókedv, a vicces, mosolygós hozzáállás még kevés egy jó eredményhez. Dolgozunk tovább, a szorgalmas munka meghozza eredményét!

FTSI Fiúk – Bajai NKK:  63 – 72

FTSI: Tímár 16, Kurucz 9, Sörös 8, Kurucsai 7, Galló-Szabó 6, Máriás 6, Tarjányi 6, Molnár 4, Horváth 1, Rigó -.

Kép, információ: FTSI

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!