Helyi hírek 2021. március 30. 10:00

A Mi Hazánk Mozgalom sajtótájékoztatója Kiskunfélegyházán

Képgaléria
A Mi Hazánk Mozgalom sajtótájékoztatója Kiskunfélegyházán
A napokban sajtótájékoztató keretében mutatta be a 2022-es országgyűlési választásokon a 4-es választókerületben induló képviselő-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom. Ez alkalomból Toroczkai László elnök, Ásotthalom polgármestere hangsúlyozta: mind a 106 választókerületben önállóan méretteti meg magát a párt, saját képviselő-jelöltet indítanak.

Balde Gyula országgyűlési képviselő-jelöltet Szabadi István pártigazgató mutatta be. Mint elmondta, az 55 éves vállalkozó Marosvásárhelyen született, a kiskunmajsai Mi Hazánk alapszervezet vezetője.

Ezt követően a képviselőjelölt önmagáról elmondta: – Szabadidőmben szeretek barkácsolni, alkotni. Pedagógus szülők gyermekeként a környezetemből hozom az emberek iránti tiszteletet és megbecsülést. Fiatal koromban szertornáztam, faiparral foglalkoztam. Szeretem a fát, ezt a természet adta anyagot és remélem lesz lehetőségem arra és tenni tudok majd érte, hogy a tervezett erdősültséget meghaladó fásítási programot tudjuk megvalósítani itt, a Kiskunságban. Kiskunmajsán élek feleségemmel, három felnőtt gyermek apjaként, akik már külön életet élnek. Ez persze nem akadálya annak, hogy a jelenüket és a jövőjüket ne próbáljuk még jobbá és szebbé tenni.

Politikai tevékenységemet 2012-ben kezdtem. Bács-Kiskun megye 4-es számú választókerületében 24 település van és csaknem 90 ezer lakos él itt. Fontos, komoly és jelentős feladat, munka ennyi polgártárs gondjának, problémáinak a felvállalása. Jó szívvel tettem és mondtam igent a felkérésre, hiszen olyan jelentős települések mellett, mint Kiskunfélegyháza és Kiskunmajsa, a szép és különleges értékekkel bíró kisebb-nagyobb települések képviseletét is vállaltam. Fizikailag, szellemileg és egészségileg is készen állok a megmérettetésre, hiszen az egyéni országgyűlési képviselői munka embert és családot is próbára tevő tevékenység. A személyes bemutatkozásomat, elképzeléseimet: a lakossággal, gazdálkodókkal, civil szervezetekkel, vállalkozókkal, önkormányzati képviselőkkel, a számot tevő és jelen lévő egyházak tisztségviselőivel való találkozások után fogom bemutatni, közzé tenni.

Természetesen mindenkire számítok, aki az alapvető céljainkkal és elképzeléseinkkel egyetértenek. Győzelem esetén, ami a célkitűzésünk, becsülettel és jó szívvel fogom képviselni a választókerületben, a megyében és a régióban élők érdekeit.

 

Kövessen minket a Facebookon is!