Helyi hírek 2021. április 18. 14:00

Húsvéti díszeiket és verseiket tették közkinccsé

Húsvéti díszeiket és verseiket tették közkinccsé
Gátéron a sikeres adventi ablaknyitogató után a „Virtuális Húsvétoló” különböző programjaira hívták a gátéri családokat, személyeket – tájékoztatta lapunkat Rádi Józsefné, a Faluház igazgatója.



Már több, mint egy éve a járványhelyzet nehezíti a mindennapjainkat. Sokan idegenkednek még az online megoldásoktól, hiszen a közös események helyszínét most a virtuális tér adja.



A Ki mit tud a húsvétról online űrlapon kitölthető totót összesen 19-en küldték be, amelyből nyolcan töltötték ki hibátlanul: Rácz Rita, Pintér Anita, Szatmáriné Csemba Tímea, Jókai Orsolya, Nagy Irán, Rácz Lászlóné Feith Mária, Sztakó Ildikó, Takácsné Medveczki Zsuzsanna.



Az ünnepi alkalomra saját kezűleg díszített kül- és beltéri tojásfákról összesen 5 nevezés érkezett: Rácz Rita, Terjék Tímea, Farkas Imréné, Kiri Józsefné és Tóth Szabina.



3 bátor kisfiú: Vincze Martin, Vincze Csongor és Trungel-Nagy Koppány Zoltán vállalta, hogy legszebb locsolóversét kamera előtt is elmondja.



A könyvjutalmak átvehetők április 13-án, kedden és április 14-én, szerdán a könyvtárban előzetes telefonon (06-70/586 7224) történő egyeztetéssel, nyitvatartási időben.
 

Kövessen minket a Facebookon is!