Egészségügy 2021. május 14. 17:00

Újraindult a jóga és a nordic walking az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében

Újraindult a jóga és a nordic walking az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében
Az Egészség Korzó nevű online program lezárása után, a lazuló járványügyi szabályoknak köszönhetően újra van lehetőség az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében megvalósuló mozgásos foglalkozásokon részt venni.

6 alkalmas jógafoglalkozás indult május 5-én, Fricska Irén jógaoktató vezetésével, amelyre invitálnak mindenkit, aki kedvet érez ehhez a mozgásformához. Az órák szerdánként 14:30 és 16:30 között vannak, jelentkezni a 76/784-832 telefonszámon, vagy az [email protected] címen lehet. A helyszín minden alkalommal a Bajcsy utca 5. szám alatti jógastúdió.

Május 11-étől, minden kedden 16 órától nordic walking fogalkozásokat tartanak a Kiskun utcai futballpályán, amelyhez laza, jól szellőző ruha és stabil, zárt cipő szükséges.  



A programok ingyenesek, a jógafoglalkozást kizárólag egészséges, védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek látogathatják.

Az iroda vezetője, Tóth Katalin úgy véli remek eredmény, hogy ma már a városban gyakorlatilag mindenki ismeri a nordic walkingot, sőt, már önálló csoportok is vannak, amelyek tagjai rendszeresen edzenek az iroda szervezett foglalkozásain kívül is. Örömmel számolt be arról is, hogy ma már háziorvosok is ajánlják a programjaikat.

Z. A.
 

Kövessen minket a Facebookon is!