Helyi hírek 2021. május 29. 08:00

Vírusegyetem

Vírusegyetem
Ez az az intézmény, amelyre mindannyian felvételt nyertünk. Nem tudom, ki miként végezte a kötelező tanulmányokat, nekem mindenesetre sok haszonnal járt ez a több mint egy év tanulóidő. Kerestem én a családtagok, barátok társaságát eddig is, de ebben a helyzetben kiderült, hogy ennél sokkal többet kellett volna.

A mobiltelefon hasznosságát is felfedeztem. Azt, hogy a sok fölösleges hír olvasása helyett a fiaim, unokáim megszólítására is bármely percben lehetőséget ad. Ki is használtam ezt néhány hét, hónap elteltével, és megnyugtatóan hatott, hogy hallom a hangjukat, egészségesek, nem fertőződtek meg, rendben mentek a dolgaik. Közben természetesen felerősödött bennem a barátok, ismerősök iránti érdeklődés is. Rájöttem, mindenki szívesen, örömmel fogadta a megkeresésem, olyanok is, akikkel már évekkel ezelőtt beszéltem. Volt, akinek családjában katasztrófát okozott a vírus, de ennek végigbeszélése némi lelki oldódást adott neki.

Szóval, ennek a tanulmányaimnak egyetlen következménye lesz. Nem felejtem el szeretteimet, és mindenkor időt szánok arra, hogy keressem társaságukat, beszélgessünk és kifejezhessük egymás iránti szeretetünket.

H. S.

  

Kövessen minket a Facebookon is!