Helyi hírek 2021. május 21. 11:00

Megszűnik a közterületi maszkviselés – indítjuk a városi programokat

Megszűnik a közterületi maszkviselés – indítjuk a városi programokat
Kedves Félegyháziak! Napokon belül eltörlik a kötelező közterületi maszkviselést és szabadtéri rendezvények is tarthatóak lesznek. Már nagyon készültünk, hogy pótolhassuk elmaradt rendezvényeinket. Félegyháza gyönyörű közterületei készen állnak a családi és közösségi programokra.

Június 4-étől terveink szerint augusztusig minden pénteken 19 órától szabadtéri koncert lesz a nagy szökőkútnál. Első alkalommal a Félegyházi Koncert Fúvószenekar lép fel.

A gyermeknapot június 27-én tartjuk. Az elmaradt parkerdei majális helyett egy rendhagyó parkerdei piknikkel készülünk. Megtartjuk a Félegyházi Napokat a Kiskun Expoval együtt és már szervezzük a Libafesztivált is. Lesz sörfesztivál július 16-án és 17-én és újra jönnek az oldalkocsis motorosok is augusztus 13-án és 14-én. A Múzuemok Éjszakáját június 26-án tartjuk. Újra megrendezzük a nagysikerű halászléfőző versenyt is augusztus 28-án, a városképes parkolóban.

Tudom, hogy nem lehet kárpótolni az elmúlt időszak veszteségeit, de kollégáimmal azon vagyunk, hogy életünk minél hamarabb visszatérhessen a régi kerékvágásba adta hírül közösségi oldalán Csányi József polgármester.
 

Kövessen minket a Facebookon is!