Helyi hírek 2021. június 3. 16:00

Pénteken nyit a strand

Pénteken nyit a strand
– Megérkezett a várva várt jó idő. Az időjárás előrejelzés rengeteg napsütést jósol az elkövetkezendő napokra és bár még egyelőre nem kúszik 30 fok fölé a hőmérséklet, mégis jóleső lehet egy kellemes úszkálás, vagy pancsolás a Félegyházi Termál Parkfürdő kültéri medencéiben. Lesz is rá lehetőség, hiszen június 4-én, pénteken nyit a strand.

A hosszúra nyúlt, hideg tavaszból lassanként kikeveredünk, s bár az időjárás nehezítette a karbantartási és állagmegóvási feladatok végrehajtását, végre úgy tűnik, hogy semmi sem akadályozhat bennünket, hogy megnyissuk a város legkedveltebb szabadidős létesítményét. Az összes medence üzemel.

Belépésnél továbbra is figyelni kell a járványügyi előírásokra, melyek közül legfontosabb feltétel a védettségi igazolvány megléte, továbbá a távolságtartás, a rendszeres kézmosás. Medencehasználatot megelőzően a szappanos előzuhanyzás, valamint a lábmosó használata kötelező. Az előírásokról kihelyezett táblák tájékoztatnak.

Fontos még vendégeink kényelme szempontjából, hogy most már nem kell hazacipelni a vizes fürdőruhákat, ugyanis az öltözőben elhelyezett fürdőruha centrifugánk díjmentesen használható – tájékoztatta lapunkat Kelemen József fürdővezető, aki ezúton is kellemes nyarat kínál a fürdő látogatóinak.
 

Kövessen minket a Facebookon is!