Közélet 2014. október 13. 15:00

"Pártunk eredményével nem vagyunk megelégedve"

"Először is szeretnék gratulálni az új polgármesternek! A Jobbik választási teljesítményéről annyit, hogy mi áldozatává váltunk ennek a kettős Fidesz-csatának és a nemtelen kampánynak. Ezen kívül úgy gondolom, hogy nagyon alul teljesítettünk ebben az évben. Ez volt a harmadik kampány, és most hoztuk a legrosszabb eredményt. Erre nem lehetünk büszkék" – mondta Kollár László polgármesterjelölt az önkormányzati választásokat értékelve.

Kollár László a további lehetőségekről szólva kifejtette:

- Úgy gondolom, hogy sokkal jobban tudunk majd együttműködni, mint az előző felállással. Azért is, mert bekerültek azok a képviselők, akikkel együtt már rengeteg eredményt tudtunk felmutatni. Mindenesetre pártunk eredményével nem vagyunk megelégedve.

Ezzel együtt bízom abban, hogy az emberek nem fognak csalódni. Csányi József egy teljesen új arc a félegyházi politikában. Gyakorlatilag két éve tűnt fel. Az eddigi tapasztalataim alapján nem látom okát annak, hogy kételkedjem benne. Bízom abban, hogy sikerül eredményeket elérnie. Amit mi hozzá tudunk tenni ehhez, azt meg is tesszük. Ami a város, az itt élő polgárok érdekeit szolgálja, azt minden módon támogatni fogjuk. Ötletekkel is segíteni fogjuk az új polgármester munkáját - tette hozzá értékeléséhez Kollár Lászó.

H. S.

Kövessen minket a Facebookon is!