Helyi hírek 2021. június 28. 16:25

Elhunyt Rausch Sándor, a megyei közgyűlés tagja

Elhunyt Rausch Sándor, a megyei közgyűlés tagja
Rausch Sándor a Fidesz–KDNP területfejlesztési szakembereként dolgozott a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésnél. Madarason született, gyermekéveit is ott töltötte, majd hosszú ideig Bajához kötötte a munkája.

Tevékeny, alkotó munkáját mindig odaadással végezte, a megyében élőket képviselve és javukat szolgálva, tudásával és tapasztalatával segítve a megye vezető testületének tevékenységét. Az őt jellemző gyakorlatiasságra különböző vállalatoknál tett szert.

1975-ben, érettségi után Baján helyezkedett el gyakornokként, majd különböző ipari vállalatoknál  dolgozott, középvezetőként. 1983-tól 1991-ig egy magáncégnél tevékenykedett kereskedelmi és értékesítési vezetőként, majd 1991-ben egyéni vállalkozó lett. 2006-tól 2019-ig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnökeként dolgozott. Tevékenyen részt vett a megye fejlesztésében, arra törekedett, hogy a területi különbségek csökkenjenek. Személyével nem csak a megyei közgyűlés tagját, de jó barátot is veszítettünk  írta Bács-Kiskun megye önkormányzatának Facebook-oldala.

Rausch Sándor 63 éves volt. 

Temetése 2021. július 7-én szerdán, 17 órakor lesz  Madarason, ahol katolikus szertartás szerint helyezik örök nyugalomra. Rausch Sándort, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés korábbi alelnökét, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és Madaras Község Önkormányzata saját halottjának tekinti.
A temetés után a madarasi katolikus templomban tartanak szentmisét és imádkoznak lelki üdvéért.

Nyugodjon békében!
 

Kövessen minket a Facebookon is!