Helyi hírek 2021. július 6. 10:00

Parkerdei Piknik

Képgaléria
Parkerdei Piknik
Július 3-án, a Parkerdőben családi napot szervezett az önkormányzat Parkerdei Piknik elnevezéssel. A gyermekprogramokra épült rendezvény visszafogott számú érdeklődőt vonzott, de ennek ellenére mindenki megtalálhatta a számára érdekes szórakozási lehetőséget.

Az eseményt Csányi József polgármester nyitotta meg, majd a délelőtt folyamán közös Jerusalema tánckihívást teljesítettek a bátor jelentkezők, a Silver Step tánccsoporttal kiegészülve. Ezt követően Tarjányiné Lencsi Ringatója várta a legkisebbeket és szüleiket egy közös verses-énekes játszadozásra. A délutáni órákban, az élő kívánságműsorban személyesen lehetett zeneszámokat kérni, amellyel sokan éltek is. A gólyalábas produkciókból ismert Gulyás László, a Mesél az erdő című meseszínházzal nevettette meg a hallgatóságot. Végezetül a Silver Step tánccsoport bemutatója és a Bon-bon zenekar élő koncertje kikapcsolódást nyújtott a helybélieknek.

Mindeközben a Gyermekbirodalomban ingyenes sport és kézműves foglalkozások zajlottak az önkéntes segítőknek köszönhetően. Az egész nap folyamán a kitelepült vendéglátóipari egységek finom ételeket és italokat kínáltak a vendégek számára. A környékbeli kézművesek is bemutatták portékáikat, amelyekből bárki vásárolhatott tetszése szerint. Képviseltette magát nemezelő művész, fafaragó, gyöngyfűző, és nem utolsósorban bábkészítő is.

V. B.
 

Kövessen minket a Facebookon is!