Fülöpjakab 2021. július 6. 16:00

Falusi lakodalom Fülöpkén

Képgaléria
Falusi lakodalom Fülöpkén
Jó hangulatban telt a 2021-es év maszktalanságának első napja Fülöpjakabon: kötetlen batyus bulit tartottak a szabadidőparkban. Az eseménynek egyetlen kötött eleme a kültéri kondi-eszközök átadása volt. 2020-ban a helyi polgárőr szervezet pályázott és nyert a Magyar Falu Program keretében meghirdetett kiíráson, a gyümölcs most érett be.

A fitneszelemeket szakemberek ágyazták a földbe, a "körítést" közösségi munka keretében végezték pár héttel ezelőtt. A napelemes kandeláber oszlopok Rigó Iminek köszönhetőek, az eséscsillapító homok az önkormányzat költségén került végső helyére. A polgárőrség vezetőjeként adta át a "kondiparkot" a polgármester.

A Falusi lakodalom névre elkeresztelt kis költségvetésű eseményre sokan kilátogattak. Mindenki gondoskodott önön szórakoztatásáról, az önkormányzat csak a légvárat és a technikai feltételeket nyújtotta ahhoz, hogy minden résztvevő jól érezze magát – adta hírül az eseményről Bodor Sándor polgármester.

Megköszönte a szervezést Kovács Mártának, a lebonyolítást Litavecz Gánornak, a segítséget Szalinkáné Matildnak, Seres Juditnak, Juhász Bélának és Laczi Sándornak. Külön köszönet illette a mindenkor tettrekész óriásbuborékos bohócokat, valamint Tábi Petit és Szilvit.

 

Kövessen minket a Facebookon is!