Helyi hírek 2021. július 12. 15:40

Látványos bikarodeó-show és western életérzés költözött Kiskunfélegyházára

Látványos bikarodeó-show és western életérzés költözött Kiskunfélegyházára
Amint arról már előzetesen beszámoltunk, a Fekete Lovastanya idén is elhozta a western életérzést az Alföld közepére, Kiskunfélegyházára, ahol július 10-én és 11-én kétnapos fesztivállal, többek között látványos élő bikarodeó-show-val várták a nagyérdeműt. A rendezvényt idén is hatalmas érdeklődés övezte. A napközbeni sokszínű programok minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtottak. Az este folyamán pedig a rodeósok küzdöttek a bikák tetején azért az ominózus 8 másodpercért…



A Western Fesztivál minden évben látványos és izgalmas programokkal fogadja a helyi és környékbeli nézősereget és ez most sem volt másként.



Az élő bikarodeó mellett lovas show, vízi- és bikarodeó, állat símogató, lovas séta és kutyás simogató, valamint hamisítatlan western életérzés várta a kilátogatókat.



A látványos programok mellett a gyermekek is kikapcsolódhattak, akik közül a legbátrabbak a gyermek bikarodeóba is beneveztek.



Az élő bikarodeó-show hatalmas népszerűségnek örvendett. A veszélyes állatok próbára tették a rodeósokat. Emellett a rendezvény végén tombolahúzásra is sor került, aminek a fődíja egy 9.000 euro értékű, törzskönyvezett american quarter fajtájú ló volt.



A félelmetes és hatalmas termetű bikák impozáns látványt nyújtottak és a jóleső borzongás sem maradt el természetesen a karám falain kívül a nézőtéren.



Fotó: MTI
– Ujvári Sándor

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!