Helyi hírek 2021. augusztus 8. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Évközi 19. vasárnap – 2021. augusztus 8.

1. Hétfőn a keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta vértanú, Európa társvédőszentjének ünnepe, kedden Szent Lőrinc diakónus vértanú ünnepe, szerdán Szent Klára emléknapja, pénteken Boldog XI. Ince pápa emléknapja, szombaton pedig Szent Maximilián Kolbe áldozópap és vértanú emléknapja lesz.

2. Augusztus 13-án, pénteken, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. Szentmise reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesz. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

3. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásába. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Augusztus 15-én, jövő vasárnap a 9 órai szentmisét a COVID-fertőzésben elhunytakért és hozzátartozóikért mutatják be. Minden érintettet szeretettel hívnak erre a közös szentmisére.


5. Szeptember 5. és 12. között rendezik meg Budapesten a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. A Szent István Templom nem szervez közös zarándoklatot. Aki szeretne részt venni a programokon és a szeptember 12-i, vasárnap délelőtti pápai szentmisén, az az interneten keresztül tud tájékozódni. Regisztrálni és jelentkezni ezekre az eseményekre a következő linken lehet: 
https://www.iec2020.hu/hu/regisztracio

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
    

Kövessen minket a Facebookon is!